Borbás Marcsi online kelt kalács készítő kurzusa

VAN
Raktárkészlet:
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
Borbás Marcsi online  kelt kalács készítő kurzusa
6 300 Ft
Miről szól ez az online kurzus?
Ebben a több mint egyórás videóban kezdők számára is könnyen követhető módon mutatja meg Borbás Marcsi, mi a jó kelt tészta titka.
Marcsi összegyűjtötte mindazt a tudást, amit a forgatások során a különböző tájakon megszerzett.
Az alapanyagok és a tészta elkészítéséhez szükséges lépések bemutatása mellett azokat a praktikákat is megmutatja, amelyeket egy szakácskönyvben vagy televízió-műsorban nem lehetséges.
Kétféle kalács alaptészta készül: vajas és tejszínes. Dagasztási, formázási és kelesztési technikákat láthatunk.
A virgolás elengedhetetlen lépés, ha formázott, fonott kalács készül. Ennek a technikáját is
megismerhetjük, majd a kalácsszálak formázása következik.
A kalácsszálakból kerek kalács, hármas fonott, négyes fonott és hatos fonott kalács készül. A fonás technikáját is könnyen követhető formában mutatta be Marcsi.
A kalácstésztából lekváros bukta és túrós batyu is készülhet, ezek elkészítését, formázását, sütését is megismerhetjük a videóból.



Adatok
Cikkszám
EGYHUVIDEO12700116497504979246