Csatlakozz Borbás Marcsihoz, és sajátítsd el a kelt kalácsok minden titkát! Ha megvásárlod az online videókurzust, biztos lehetsz benne, hogy egy jól strukturált, és kezdő háziasszonyok számára is tökéletes tudásanyagot kapsz tőlünk. Marcsi az elmúlt huszonöt év tapasztalatait gyűjtötte össze első online kurzusához, hogy te is tökéletesíthesd a dagasztási, kelesztési és kalácsformázási technikádat.
A kurzus anyaga több mint egy órát ölel fel. Miközben a videókat nézed, Marcsi végigvezet a komplett folyamaton a megfelelő alapanyagok kiválasztásától kezdve. Megtanulhatod, hogyan bánj az élesztővel, miként állítsd össze a tésztát, hogyan alakítsd ki a tészta megfelelő állagát, és milyen módon sodord meg a kalácsszálakat a formázáshoz. A kurzus bemutatja a kerek, a három, a négy és a hat szálból fonott kalácsok készítését is. De ez még csak a kezdet! A kalácstésztából készülhet puha lekváros bukta és túrós batyu is, ezek elkészítési módját is megismerheted ebből a videókurzusból.
Csatlakozz Marcsihoz ezen a gasztronómiai utazáson, és lepd meg a családot puha foszlós kaláccsal akár minden vasárnap!